Vauva- ja perheliikunta

Kesäohjelma

Ilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneille  ylläolevasta linkistä tai puh. 029 193 4200 tai Tapanilan Erän toimisto Erätie 3 00730 Helsinki. Toimistomme on avoinna ma, ke, to & pe klo 8.30-16.30 sekä ti klo 8.30-19.00

1.Perheen pienimmille VAUVAJUMPPA (3-12kk.)7.5. – 28.5./LS 4vauvat

Ma  klo  9.45-10.30            Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta: 36€

Vauvajumppa tunnit koostuvat tansseista, laululeikeistä, välinejumpasta, loruista ja temppuilusta. Tunneilla vanhempi ja vauva saavat kokea yhteistä liikunnan iloa sekä läheistä vuorovaikutusta toistensa kanssa. Jumpassa on erikseen aikuiselle ja vauvalle suunnattuja osioita: lihaskunto liikkeissä vauvat ovat aktiivisesti mukana ja vauvan omassa osuudessa on huomioitu ikä ja kehitystaso. Äidin & vauvan yhteinen liikuntahetki. Tule mukaan!

 


2. TAAPEROJUMPPA lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntaseikkailu  7.5. – 28.5./LS 4 

SONY DSC

Ma klo 10.30-11.15  1-3v.  Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta: 36€

Nämä ryhmät ovat tarkoitettu 1-3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Liikkumaan voi tulla koko perhe tai toinen vanhemmista lasten kanssa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja leikin varjolla. Pääpaino on lapsen harjoittelemisella ja oppimisella. Vanhemman rooli on olla aktiivisesti kannustamassa ja tukemassa erilaisissa liikuntatehtävissä ja omalla esimerkillään kannustaa lasta liikkumaan. Oppimisen tukena käytetään monipuolisesti musiikkia, leikkejä, lauluja, loruja, välineitä ja telineitä. Tunneilla temppuillaan, hassutellaan, satuillaan sekä leikitellään iloisesti yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan omaa kehoa. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, satujumpista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

 


3. PERHELIIKUNTA 7.5. – 28.5./LS 4

Ma klo 17.45-18.30  2-4v.       Ohjaajana: Sanna Niemi

SONY DSC

Hinta:36€ (vanhemmat + 1-lapsi 30€/ vanhemmat+useampi lapsi 44€, alle 1v. ilmaiseksi)

Nämä ryhmät ovat tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Liikkumaan voi tulla koko perhe tai toinen vanhemmista lasten kanssa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja leikin varjolla. Pääpaino on lapsen harjoittelemisella ja oppimisella. Vanhemman rooli on olla aktiivisesti kannustamassa ja tukemassa erilaisissa liikuntatehtävissä ja omalla esimerkillään kannustaa lasta liikkumaan. Oppimisen tukena käytetään monipuolisesti musiikkia, leikkejä, lauluja, loruja, välineitä ja telineitä. Tunneilla temppuillaan, hassutellaan, satuillaan sekä leikitellään iloisesti yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan omaa kehoa. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, satujumpista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

 


PerheSPORTTIS iltaisin 4.6. – 18.6.

Ma klo 17.45-18.30 2-4v.        Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta: 30€ (vanhemmat + 1-lapsi 30€/ vanhemmat+useampi lapsi 36€, alle 1v. ilmaiseksi)

Ryhmä tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Liikkumaan voi tulla koko perhe tai toinen vanhemmista lasten kanssa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja leikin varjolla. Pääpaino on lapsen harjoittelemisella ja oppimisella. Vanhemman rooli on olla aktiivisesti kannustamassa ja tukemassa erilaisissa liikuntatehtävissä ja omalla esimerkillään kannustaa lasta liikkumaan. Ohjelmassa: palloilua, seikkailua, temppuilua & liikuntaleikkejä. Sään salliessa liikumme ulkona (Hiidenkiven puistossa).  Sateen sattuessa olemme liikuntasalissa 4.