Vauva ja perheliikunta

LASTEN HARRASTELIIKUNTA TOUKO- JA KESÄKUU

 

VAUVATANSSI 3-12 KK.

TAAPEROJUMPPA 1-3V.

PERHELIIKUNTA 2-4V.

PERHESPORTTIS 2-4V.

 

 

Perheen pienimmille VAUVATANSSIA (3-12kk.)

Ma  klo  9.30-10.15            Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta: 35€

Tule liikkumaan mukavasti & pehmeästi musiikin tahdissa vauvasi kanssa. Vauvatanssitunti koostuu helpoista tanssillisista osioista ja sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista liikkeistä. Tunnilla tanssitaan kappale kappaleelta helppoja koreografioita, esim. nopean rockin tahdissa ja välillä taas rauhallisemmin valssin tahtiin. Mukana on myös loruttelua ja leikkimistä musiikin mukana. Tunnille voit osallistua kun vauvasi on täyttänyt kolme kuukautta mutta on vielä alle 1-vuotias. Tärkeää on, että vauva kannattelee päätänsä ja viihtyy sylissä. Äidin & vauvan yhteinen liikuntahetki. Tule mukaan!

 

TAAPEROJUMPPA lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntaseikkailu  9.5. – 30.5.

Ma klo 10.00-10.45 1-3v./liikuntasali 4  Ohjaajana: Sanna Niemi

Ti klo 10.00-10.45 1-3v./liikuntasali 4       Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta: 43€

Nämä ryhmät ovat tarkoitettu 1-3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Liikkumaan voi tulla koko perhe tai toinen vanhemmista lasten kanssa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja leikin varjolla. Pääpaino on lapsen harjoittelemisella ja oppimisella. Vanhemman rooli on olla aktiivisesti kannustamassa ja tukemassa erilaisissa liikuntatehtävissä ja omalla esimerkillään kannustaa lasta liikkumaan. Oppimisen tukena käytetään monipuolisesti musiikkia, leikkejä, lauluja, loruja, välineitä ja telineitä. Tunneilla temppuillaan, hassutellaan, satuillaan sekä leikitellään iloisesti yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan omaa kehoa. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, satujumpista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

 

PERHELIIKUNTA 8.5. – 29.5.

Ma klo 17.45 2-4v.                      Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta:35€

 

Nämä ryhmät ovat tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Liikkumaan voi tulla koko perhe tai toinen vanhemmista lasten kanssa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja leikin varjolla. Pääpaino on lapsen harjoittelemisella ja oppimisella. Vanhemman rooli on olla aktiivisesti kannustamassa ja tukemassa erilaisissa liikuntatehtävissä ja omalla esimerkillään kannustaa lasta liikkumaan. Oppimisen tukena käytetään monipuolisesti musiikkia, leikkejä, lauluja, loruja, välineitä ja telineitä. Tunneilla temppuillaan, hassutellaan, satuillaan sekä leikitellään iloisesti yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan omaa kehoa. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, satujumpista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

 

PerheSPORTTIS iltaisin 5.6. – 19.6.

Ma klo 17.45-18.30 2-4v.         Ohjaajana: Sanna Niemi

Hinta: 27€

Ryhmä tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Liikkumaan voi tulla koko perhe tai toinen vanhemmista lasten kanssa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja leikin varjolla. Pääpaino on lapsen harjoittelemisella ja oppimisella. Vanhemman rooli on olla aktiivisesti kannustamassa ja tukemassa erilaisissa liikuntatehtävissä ja omalla esimerkillään kannustaa lasta liikkumaan. Ohjelmassa: palloilua, seikkailua, temppuilua & liikuntaleikkejä. Sään salliessa liikumme ulkona (Hiidenkiven puistossa).  Sateen sattuessa olemme liikuntasalissa 4.

 

ilmoittautumiset kursseille yllä olevista linkeistä tai puh. 029 1934200

 

Tunnit Tapanilan Urheilukeskuksessa/liikuntasali 4, Erätie 3 00730 Helsinki