LAPSET JA NUORET

BALETTI

Tunti on tarkoitettu 7-10 v. lapsille. Balettitunneilla tutustumme baletin maailmaan ja tankotyöskentelyyn. Harjoittelemme baletin perusliikkeitä ja rytmiikkaa sekä työstämme vartalon asentoa ja aukikiertoa. Teemme vuoden aikana pieniä tansseja ja kausi huipentuu kevätesitykseen. Tunneilla edetään ryhmän valmiuksien mukaan.

DANCE

Tunti on tarkoitettu 11 – 15 v. nuorille aloittelijoista kokeneisiin tanssijoihin. Hauska ja vauhdikasta tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla tanssitaan erilaisia tanssityylejä mm. hiphop, show, lattarit & afro. Tanssitunnin rakenne: lämmittely, tanssia suoraan musiikkiin ja tunnin päätteeksi pitkin kautta rakennettavaa koreografiaa. Tunnilla tanssitaan paljain jaloin tai tanssiin sopivilla sisäkengillä.

DISCODANCE

Tunnit on tarkoitettu 5 – 16 v. lapsille ja nuorille.  Tunnilla rakennetaan tanssisarjoja hittibiiseihin. Tanssitunnin rakenne: lämmittely (sisältää tekniikkaa), liikkuva osio ja koreografia. Hauskaa, rentoa liikuntaa, jossa tyyli on vapaa. Nauti musiikista ja tanssi itsesi liikkeelle.

SATUBALETTI

Tunti on tarkoitettu 5-6-vuotiaille lapsille. Opetellaan baletin alkeita. Tunnin rakenne: lämmittely ja alkuleikit, baletti ja rauhoittuminen. Tunnille mukaan paljaat jalat tai tossut ja jumppa-asu.

SHOWDANCE

Tunti on tarkoitettu 8 – 13 v. nuorille.  Showtanssi voi olla mitä vain tanssityyliä perinteisistä musikaali- ja teatteritansseista jazztanssiin ja latinalaisiin tansseihin unohtamatta päivän uusimpia trendejä. Uudet tanssisarjat alkavat aina kauden alussa. Tanssitunnin rakenne: lämmittely (sisältää tekniikkaa), liikkuva osio ja koreografia. Tunnille paljaat jalat tai tanssiin sopivat sisäkengät.

MIXDANCE

Tunti on tarkoitettu 7-10-vuotiaille. Tunnilla tanssitaan erilaisia tyylilajeja mm- showjazz, commercial, baletti ja broadway styles. Tunnin rakenne: diagonaalisia liikkumisia lämmittelyksi, tanssitekniikkaa, venyttelyosio ja lopuksi koreografiaa. Tunnille paljaat jalat tai tanssiin sopivat sisäkengät.

STREETDANCE

Tunnilla harjoitellaan tekniikkaa, koreografioita ja venytellään. Kauden aikan rakennetaan myös yksi pidempi koreografia. Street-tunneilla tutustutaan eri katutanssityyleihin mm. hip hop, locking ja house. Street-lajille on ominaista monipuolinen rytmiikka, musikaalisuus, koordinaatio sekä erilaiset pysähdykset. Musiikkina soivat uusimmat hitit. Tunti sopii kaikille lajista kiinnostuneille, et tarvitse aiempaa kokemusta. Mukaan tarvitset juomapullon ja tanssiin sopivat sisäkengät/tossut tai vaihtoehtoisesti paljaat jalat.

TEMPPIS

Tunnit on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille. tunneilla harjoitetaan motorisia perustaitoja: erilaisia liikkumistaitoja, tasapainotaitoja ja välineiden käsittelyä vauhdikkaiden ja monipuolisten ratojen muodossa. Samalla opitaan ohjeiden kuuntelua, muiden huomioon ottamista ja ryhmässä toimimista. Temppis tunnin rakenne: alkupiiri, lämmittelyleikit, tunnin aihe, temppurata, loppupiiri.

TEMPPUILU

Tunti on tarkoitettu 6-7 -vuotiaille lapsille. Temppuilutunti on jatkoa temppikselle; tunneilla kehitellään liikkeitä eteenpäin ja yhdistellään niitä sarjoiksi. Tunneilla harjoitetaan motorisia perustaitoja: erilaisia liikkumistaitoja, tasapainotaitoja ja välineiden käsittelyä vauhdikkaiden ja monipuolisten ratojen muodossa.