KURSSIMAKSUT


 

Miten maksan kurssin?

Laskutamme kurssit viimeistään syyskuun puolessa välissä. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssimaksun  maksamiseen. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. Meille käy maksuvälineinä myös EazyBreak, Edenredin Ticket Mind & Body-kortti & Ticket Duo-kortti, Epassi, Smartumsetelit & Smartumkortti, , Tyky Online, Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit ja  Virikekortti. Työnantajan tarjoama liikuntaetu ovat työsuhde-etu, jotka on tarkoitettu vain saajansa henkilökohtaiseen käyttöön.

 

Miten toimin, kun maksan osan kurssistani liikuntaseteleillä ja osan tilisuorituksena?

Laita kurssilaskusi tai sen kopio liikuntaseteleiden kanssa suljettuun kirjekuoreen. Laita kuoreen lisäksi viesti, jossa mainitset milloin olet maksanut/maksat erotuksen. Liikuntaseteleitä sisältävän kuoren voit jättää Erän toimiston ulkopuolella olevaan postilaatikkoon tai antaa ohjaajallesi, joka toimittaa sen toimistolle. Maksa erotus tilillemme käyttäen laskusssa mainittua viitenumeroa.  Voit tuoda setelit myös Erän toimistolle. Liikuntaedulla voi maksaa vain aikuisten kurssimaksuja ja perheliikuntatunteja.

 

Palautetaanko kurssimaksu, jos keskeytän kurssin?

Kurssimaksuja ei palauteta.

 

Sisaralennus?

Sisaralennusta meillä ei ole.

 


Kuinka voin perua osallistumiseni kurssille?

Peruuttaminen tulee tehdä välittömästi Erän toimistoon sähköpostilla tai puhelimitse, viimeistään viisi arkipäivää ennen kurssin alkamista. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta perimme koko kurssin hinnan. Kurssille tulematta jättäminen tai laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle.

 

Voinko ilmoittautua kurssille, joka on jo alkanut?

Mikäli ryhmään mahtuu, otamme ilmoittautumisia vastaan myös kesken kauden.

 

Olen ensi viikolla poissa tunniltani. Pitääkö minun ilmoittaa poissaolostani?

Yksittäisistä poissa-oloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

 

Korvauslappu?

Aikuisten ryhmissä korvauslapulla voit käydä korvaamassa poissaolosi. Jos sinulle tulee poissaoloja, pyydä ohjaajaltasi korvauslappu. Korvauslapun voit pyytää etukäteen tai jälkikäteen. Korvauslaput ovat voimassa vain kyseessä olevan kauden ajan. Voimassaoloaika on merkitty korvauslappuun.